Iedereen kan bij ons trainen, jong, oud of met beperking

Tijden en locaties

action 5

Sporthal De Bocht
Fluitpolderplein 3
Leidschendam
Woensdag 17:00 - 18:00
Zondag 10:45 - 11:45


Basisschool de Parachute
Lodensteijnstraat 6
Voorburg
Vrijdag 15:30 - 16:30


De Meevaart
Balistraat 48A
Amsterdam
Zondag 14:00 - 15:00
Zondag 15:00 - 16:00
Zondag 16:00 - 17:00
Zondag 17:00 - 18:00

action 5

Deelnemen

Iedereen is welkom bij ons. Jong of oud kan en mag onze training volgen. In onze no kachi dojo wordt les gegeven aan zowel kinderen als volwassenen, ook aan 50- plussers. En ook aan mensen met een fysieke of licht verstandelijke beperking. Er zijn vier leeftijdscategorieën:

  • 4 t/m 6 jaar
  • 7 t/m 12 jaar
  • 13 t/m 15 jaar
  • 16 t/m volwassenen

Als deelnemer krijg je onze steun en deskundige lessen. Door de training krijg je een pakket zelfverdedigingstechnieken die belangrijk zijn om je als persoon te ontwikkelen. Martial Arts vergen veel van je, zowel lichamelijk als geestelijk. Het (verder) ontwikkelen van je doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, zelfkennis maar ook kracht zijn dan ook kernpunten in onze lessen.

action 7

Actief meedoen

Ons doel is dat je met plezier traint en meedoet. Dus niet alleen maar aanwezig zijn. Wij leren je de traditionele manier van zelfverdediging: wado karate. Hoe voer je bepaalde technieken uit, en waarom zo? Hoe corrigeer je techniek zonder dat je jezelf pijn doet en blessures oploopt. Wij gaan er vanuit dat je met net zo’n gezond lichaam en verstand naar huis gaat, als je bent binnengekomen. Wij zijn geduldig en willen slagen om jouw wensen te vervullen. Onze missie betekent veel voor ons en is geslaagd als jij na een les het gevoel hebt iets te hebben geleerd over karate of kickboksen of jezelf. Daar doen wij alles voor en dat zegt veel over de kwaliteit en energie die wij investeren in onze leden.

action 4

Huisregels

Martial arts is niet alleen sport maar nog meer een levenswijze. Je bent te gast bij onze Dojo, de lessen en de sport. Daarom hebben wij strikte huisregels.

  • Je volgt altijd de aanwijzingen van de docent, zowel praktische aanwijzingen over sportkleding en technieken als over gewenst positief gedrag.
  • Respect staat bij ons op de eerste plaats. Je respecteert zowel binnen als buiten onze Dojo je medemensen en gebruikt onze vechtsporten en je kracht nooit om respect of iets anders af te dwingen.
  • Beheersing staat op nummer twee. Met de geleerde technieken kun je een tegenstander ernstig verwonden. Je begint dus zelf nooit een echt gevecht. Door beheersing krijg je een zekere uitstraling en overtuig je de tegenstander(s) vaak al bij voorbaat.
  • Vechtsporten brengen altijd een risico op letsel met zich mee. Door je met het inschrijfformulier in te schrijven, geef je aan dat je jezelf daarvan bewust bent en vrijwaar je de Dojo en haar vertegenwoordigers van elke aansprakelijkheid.
  • Trainen is gedisciplineerd meedoen en jezelf ontwikkelen, maar plezier in je sport staat centraal. Sportiviteit in winnen en verliezen is dus ons vertrekpunt.
action 5